Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Akcijos kaina, kaip žemiau
Kiekis / kainodara
1 -asis kūrinys
US $10.00
2 -asis kūrinys
US $5.00
3 -asis kūrinys
US $5.00
4 -asis kūrinys
US $5.00
···
···
Rentgeno nuotraukos pristatymas
Per 2 valandas nuo komponentų gavimo.
Mokėjimas
„PayPal“ prieš pristatymą paveikslėlis

*Suskaidymo kaina yra tos pačios dalies Nr., Tačiau gali būti skirtingi partijų kodai.

** Į mūsų kainą neįeina siuntimo kaina.

Pridėtinės vertės paslauga

Mūsų rentgeno nuotraukų duomenų bazėje yra daugiau nei 150K + paveikslėlių, skirtų komponentams iš patikimo šaltinio.Atitikties ar nepakankamumo analizė

Gali būti pateiktas, jei atsitiks, kai turime savo duomenų bazę.Papildomai 5 USD/gabalas taikomas šiai paslaugai.

Rentgeno paveikslėlių pavyzdžiai
Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su savo pardavimais.
Kas yra rentgeno spindulių patikrinimas

Rentgeno spindulių patikrinimas yra naudoti rentgeno vaizdavimo technologiją, kad gautumėte vidinę bandymo objekto struktūrą, ir tada stebėti bandomojo objekto vidinę informaciją, nesulaužant bandymo objekto.

Jis daugiausia naudojamas vertinant autentiškumą ir komponentų gedimo analizę.Tai yra tarptautiniu mastu pripažintas lusto autentiškumo sprendimo ir gedimų analizės bei aptikimo metodas.

Rentgeno vaidmuo

Rentgeno aptikimo technologija turi greito greičio, neardomojo ir pigių lustų autentiškumo aptikimo pranašumus.

Lusto gedimo aptikimas:

Naudodamiesi rentgeno nuotraukomis, vizualiai stebėkite lusto vidinius defektus, lupimą, sprogimą, tuštumą ir kt. Ir padėkite įvertinti lusto gedimą.

Lusto autentiškumo sprendimas:

Autentiškumą galima įvertinti palyginus rėmą, grūdus, švino laidą ir kitus elementus bandomojo kūrinio rentgeno schemoje su standartine lustu;

Rentgeno duomenų bazė

In the chip authenticity judgment test, it is necessary to compare the X-ray image of the test piece with the X-ray image of the original standard chip to determine the authenticity. With the help of the Chipsmall X-ray chip image database, it saves the time cost and work period for enterprises to purchase sample comparison images, and realizes cost reduction and efficiency increase.

Chipsmall Rentgeno lustų vaizdo duomenų bazė, visi pavyzdžiai yra perkami iš pradinio agento, didelis patikimumas, platus aprėptis, lengva užklausa, sveiki atvykę į patirtį!

Atsiliepimus

Mes vertiname jūsų įsitraukimą į "Chipsmall" produktus ir paslaugas. Jūsų nuomonė mums svarbi! Prašome šiek tiek laiko užpildyti žemiau esančią formą. Jūsų vertingi atsiliepimai užtikrina, kad mes nuosekliai teikiame išskirtines paslaugas, kurių nusipelnėte. Ačiū, kad esate mūsų kelionės tobulumo link dalis.